Taşoluk Anadolu Lisesi

WEB https://tasolukanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Akif Ersoy Mah. Çelebi sok. No2 Arnavutköy, İstanbul
VİZYON : Mensup ve mezunlarını bilgi çağının gerektirdiği donanımlarla donatabilen eğitim teknolojisini süreçler içinde etkin kullanabilen, sürekli öğrenen ve yenilenen, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından izleyip yeni stratejiler belirleyebilen bir kurum olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu´nda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal, evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1933
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Yabancı Dil :
Servis : Vardır.
Ulaşım : Otogar´dan: Otogar yolundan Taşoluk´a gelen Arnavutköy minübüsler ile gelinebilr. Atatürk Havalimanı´ndan: Metro ile Yeni Bosna´ya, Yeni Bosna´dan İETT ile Arnavutköy´e ve ilçeden de Taşoluk minibüsleri ile gelinebilir. Ayrıca Cebeci´den 36HT ve 336T hatlı otobüslerle gelinebilir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Arnavutköy İlçe Merkezine 5 km, Esenler otogarına 29 km´dir. Atatürk Havalimanına 36 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe ve il genelinde turnuvalar